Friyay

Kommentera
Hej!! Det var ett tag sedan. Vårat internet har legat nere sen helgen.. Det har varit dåligt länge nu, och när familjen äntligen köpte en ny router så märker vi att den inte räcker upp till mig! Så det vara bara att köpa en ny, igen, och denna verkar inte vilja fungera... Imorgon skulle någon från Orange komma och försöka fixa det iallafall, och så länge det nya wifit fungerar bättre än det gamla så är jag nöjd! Just nu sitter jag på mitt nya stammisställe, Emilies! Ligger fem minuter hemifrån och internet är snabbt. 
     Den här veckan har sett ut som alla andra. Jobb, skola, läxor. Igår hade vi en liten winetasting i skolan (i skolan, vin? Är man i Frankrike så är man!) då säsongens Beaujolais Nouveau är här. Så det var lite annorlunda haha. Ikväll ska Michelle och jag titta på nya Hunger Games, alltsåååå åh som jag längtat! 
     Och till en annan sak, SVERIGE TILL EM??? Hur kul är inte det?? Hoppas att de kommer spela här i Nice! Så himla kul att vara på plats under EM här, oavsett om Sverige spelar just här eller inte! Kommer vara så mycket människor och så härlig stämning, längtar redan.