Höst

Kommentera
Idag kom hösten hit till rivieran tror jag allt! Långbyxor och polotröja, även om det stundtals var lite för varmt. Nu är jag tillbaka i min säng iallafall, efter en dag på skolan och stan, fylld av matlagning och stressig läxhjälp. Usch, inte världens bästa dag faktiskt! Men imorgon är det fredag vilket innebär att jag jobbar i typ 2 timmar och sen är leeediiig! I helgen ska jag försöka ta mig till Cap 3000 och eventuellt åka till Cap-Ferrat ännu en gång. Tror dock inte vädret är med oss, så då får vi se vad vi kan tänkas hitta på. 
     En annan kul sak som hänt sen senast är att någit sportjippo dragit igång. European Masters Games, om det väcker några tankar? Ingen aning om vad det är, men alltid kul att något händer. Får jag tråkigt i helgen kan jag alltså alltid dra mig till någon arena för att kolla på fotboll, handboll eller kanske squash eller karate. Why not liksom. 
 
Älskar bilden på L där hon får syn på regnbågen hahaha! Gose. Annars shoppade vi loss på Ikea och käkade bagels på ett ställe precis bredvid skolan.